Friday, August 12

When a guy making decision : )


Assalamualaikum .

First nak cakap minggu depan aku mid - sem tapi sampai saat ni tak sentuh pun buku lagi . I'm very proud with that ! : D Okay just ignore about that . So for this entry I would like to say when a guy making decision I fell like what the hulk man =,=

Al - kisahnya bermula apabila lebaran tahun ini turn Wadik memberikan tema baju raya . Konon nak fair and square lah kan sebab last year Wadik ikut je tema yang aku bagi tanpa sebarang usul ditolak makanya I just follow him even actually inside my heart , derrr dah tak ada warna lain ke . Dan kononnya lagi nak sedondon la like sweet sour and salty di pagi raya gitu .

Tema apa yang Wadik bagi we'll see later . Ada rezeki , panjang jodoh aku upload lah gambar dekat sini . Hahaha .

Untuk warna tema dengan family pula serius tak bincang dan tak beli pun lagi . Sebab masing - masing sibuk so InsyaAllah lepas aku mid - sem la baru kalut nak pergi cari persiapan raya . Wadik je yang semangat gila sebab tahun ni turn dia pilih tema : )

* P / S : Area Shah Alam dekat mana nak cari samping tenun eh ?



4 comments:

mr_right said...

siox nye bole tentukan tema.. huhu


FENOMENA SENTAP MENYENTAP

Atiqah Wadiah said...

pggil incik hubby wadik??suit nyerr ^^

HNMZ said...

Haha. Nak fair and square la mr.right :)

HNMZ said...

Err, Atiqah Wadiah I'm still not married :D ***blushblush

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥