Friday, March 23

Maxis Blogger Engagement 2012


Assalamualaikum .

13 Mac yang lepas aku pergi event Maxis Blogger Engagement 2012 di Menara Maxis . Disebabkan aku tengah cuti sem so I'm free like a bird . Event tu start pukul 6.30pm . Thanks to Thara for invite me ! Next event invite lah lagi ya : ) 



Aku pun dah lupa pukul berapa aku gerak dari Shah Alam tapi yang pasti aku dapat melepasi traffic jammed dalam keadaan yang tenang dan sabar . Kira tu first time lah aku masuk dalam Menara Maxis . Selalunya aku pergi yang dekat services centre tu je .



Kalau tak salah aku , terdapat 40 orang blogger dan media yang hadir dalam event tu dan setahu aku juga event ni akan diadakan dua kali dalam setahun oleh Maxis .



Event malam tu aku siap jumpa Kak Jemah lagi tau . Tapi dia penat sebab baru balik dari kerja . Gambar yang kedua tu pula Afni . Dia assistant specialist corporate affairs dekat Maxis ! Afni ni sangat comel orangnya dan peramah . Serius event ni best , plus makanan dia sangat sedap . Tapi aku lupa nak snap untuk tunjuk dekat korang . Hee : )

* P / S : Ya Allah , please protect me from people who are close to me but secretly want the worst for me . You know best - amin .



4 comments:

Senorita Ara said...

best! kalau ade lg event mcm ni invite sy juga :)

HNMZ said...

InsyaAllah dear :)

❖ FS ❖ said...

mesti best dapat jumpe blogger blogger yang lain hehe dapat erat kan ukhwah !

HNMZ said...

Best sangat dan boleh jumpa ramai kawan baru :)

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥