Friday, April 20

LG Cinema 3D Smart TV


Assalamualaikum .

9 Mei 2012 yang akan datang LG akan melancarkan satu lagi produk terbaru dia yang super awesome di Malaysia , LG Cinema 3D Smart TV ! Kalau hari ni hati aku remuk bagaikan rumah dipukul ombak dengan pelancaran Apple yang melancarkan iPad 3 , maka tahap keterujaan aku juga begitu tinggi dengan pelancaran LG Cinema 3D Smart TV ini .


Aku ni boleh dikatakan penggemar wayang daripada TV tapi dengan wujudnya LG Cinema 3D Smart TV mana tahu aku boleh jadi kaki TV pula ke. So lepas ni aku boleh lah feeling - feeling 3D bila tengok TV , tak ada lah bila menonton wayang sahaja aku dapat merasa effects 3D tu . Bila dekat TV pun dah ada effects 3D maka gambar - gambar daripada skrin pun lebih real dan superB .


Selain itu, skrin dia juga direka khas dengan gred skrin yang paling bagus ! Then , LG Cinema 3D Smart TV ni juga , sangat awesome sebab skrin dia sangat nipis ohh . Disebabkan aku tak mampu nak beli apatah lagi memiliki LG Cinema 3D Smart TV ni , so kalau dapat hadirkan diri waktu pelancaran dia pun aku dah sangat bangga dan terharu sebab dapat tengok dan merasai LG Cinema 3D Smart TV secara live ! Aawww , I'm touched *kesat-kesat airmata* 

For more information : LG Cinema 3D Smart TV



2 comments:

LanaBusyBee said...

comelnya blog adik ^^...saja blogwalking kt cni ^^

HNMZ said...

Thank you sis Lana :)

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥