Saturday, August 13

I'm SINGLE !


Assalamualaikum .

First of all , perkataan "Wadik" ni ada meaning lain ke ? Punya jenuh mencari inti pati perkataan "Wadik" dalam kamus dewan tetapi tidak ku temui sehingga kini . Agak musykil kerana ramai orang tertanya - tanya dan disalah ertikan dengan perkataan "Wadik" ni . Dek kerana itu aku pun dah takut nak guna perkataan "Wadik" : D

Berbalik kepada cerita asal , yeah I'm a single girl because I'm still NOT married okay guys . Still single what sebab kalau tulis dalam mana - mana borang aku tick dekat single bukan dekat married , divorced or what so ever status lah kan even though I have my Wadik .


Okay kasi print screen sikit komen yang buat aku blush 360 darjah



Nampak tak derr , dia cakap aku dah ada hubby . Oh mann , oh boyyyy ! I'm still young . Jauh lagi perjalanan aku , banyak lagi nak kena settle sebelum aku bersedia nak pikul tanggungjawab yang besar gedabak tu . 

Kenapa aku panggil dia Wadik ? I've no idea about that . Entah macam mana boleh terkeluar dari mulut aku nak panggil dia Wadik pun aku tak tahu . Sudah suratan dan takdir nak buat macam mana kan . Haha .

As a conclusion I'm a single girl but I have my Wadik . Get it what I mean ? Bahasa senangnya I'm in a relationship with Afif Wahdi Ahmad but I'm still NOT married okay . Pretty take noted please : )

* P / S : I want to be with someone who knows exactly what they have when they have me . NOT someone who will realize it after they've lost me . Nothing much I want to say , I just want to say don't stop praying because only Allah knows what the best for us .



10 comments:

Atiqah Wadiah said...

hik3..halamakkk..cam t'kena kat btg hedong sndr jerk..sory awak..kita x tau

HNMZ said...

Hehe. It's okay la tqa :) I know you don't know the real thing :D

alinac lover said...

Salam kenal ya~

HNMZ said...

Thanks singgah Alinac :)

KimiCnoL said...

hee..firsttime dengan perkataan wadik tue..ingtkn makanan ape la tadi..hahaha

HNMZ said...

Hehe. Makanan pun boleh Kimi :D

Finaz Jaafar said...

wadik??
first time tau de prkataan tu..wadik tu bf la kan?

HNMZ said...

Wadik to actually adaptasi from Wahdi. So Wadik tu nama org la and yeah :)

nelly said...

halamak !! best entri ni !

HNMZ said...

Simple je entry ni nelly :)

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥