Monday, January 31

Perasan Itu Sangat BAGUSSS

Assalamualaikum .

Saya bagi pihak gadis - gadis perasan ingin mengumumkan bahawa tarikh pulang ke kampung halaman jatuh pada hari Isnin bersamaan 31 Januari 2011 . Dengan ini saya megucapkan Selamat Pulang ke kampung masing - masing Have a safe journey

*** 


Eye bag aku hebat . Korang ada ? Haa , aku adaaa !


Dah - dah stop to membebel . Aku nak pulang ke kampung . Kampung aku hulu . Elektrik tak ada guna lilin je apatah lagi sistem jalur lebar . Mandi pun kena mandi perigi . Ana punya kampung tak macam kampung korang yang moden - moden tu . And engkau Wadik take care plus jangan penakut sangat dong . Bikin malu der .

* P / S : AWAY for one week 



3 comments:

AWA said...

xmaluuuuuu

AWA said...

comel la sayang saya :)

HNMZ said...

LOL, apa yang tak malunya? :O Aku sentiasa comel :))

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥