Thursday, June 6

BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu !


Assalamualaikum .

Buat peminat InnerShine , masa yang ditunggu – tunggu telah pun tiba apabila BRAND’S®  InnerShine telah melancarkan produk terbarunya di Grand Millennium Kuala Lumpur pada 4 Jun 2013 yang lepas .  Produk terbarunya yang dikenali sebagai BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu telah menggabungkan tiga ramuan utama iaitu , Camu Camu , Maltodekstrin Resistan dan pati prun sebagai formulasi baharu yang mengandungi Vitamin C semula jadi dapat menyihatkan badan serta menyerikan kulit dengan meningkatkan kelancaran penghadaman .


Majlis pelancaran ini sangat glamour dengan dimeriahkan oleh kehadiran ramai model dan pembukaan yang mengagumkan dari persembahan Altimet dan Adeep diikuti dengan Izara Aishah di pentas mendedahkan identiti penyeri hidupnya tak lain dan tak bukan BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu ! Dalam majlis pelancaran ini juga , Izara Aishah diperkenalkan sebagai wajah baru bagi kempen BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu .


Tak pelik lah kalau sekarang Izara Aishah kian cantik dan menawan kerana dengan BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu ini , mengandungi khasiat 30 hingga 50 kali lebih kaya dengan Vitamin C semula jadi berbanding oren yang dapat menguatkan sistem imuniti badan dan membantu menghasilkan kolagen untuk kulit yang lembut dan berseri . Kemudian , dengan adanya Maltodekstrin Resistan dalam formulasi ini , dia dapat melancarkan sistem penghadaman dan membantu badan menyahtoksik secara semula jadi .


Tambahan pula , dengan kewujudan buah prun California dapat membasmi radikal bebas untuk melambatkan kesan penuaan . Suasana pada majlis pelancaran memang glamor dan kelas !  Majlis dilangsungkan secara gilang - gemilang . Para hadirin kelihatan gembira dan teruja dengan kejelitaan Izara Aishah . Pada majlis tersebut juga , ada tayangan iklan terbaru Izara Aishah bersama BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu . She’s very pretty in real ! No doubt .


Tema pada malam tersebut adalah mengenai rama-rama, lambang keanggunan wanita . Majlis bertambah meriah dengan persembahan tarian Latin ! Dan yang paling menarik , setiap yang hadir di majlis pelancaran ini mendapat door gift yang mengandungi tiga botol BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu dan rantai rama – rama ekslusif yang cantik dan menawan ! 


Aku sendiri dah rasa BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu dan secara peribadinya , dia rasa lebih sedap daripada Prun Plus dan texture dia yang licin memudahkan untuk minum . Tidak hairan kalau Izara Aishah sangat sayang pada produk terbaru BRAND’S ® InnerShine ni yang bukan sahaja memberikan kita tubuh badan yang sihat malah rasanya yang lazat dan enak . 


BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu boleh didapati di semua pasar raya besar , pasar raya dan farmasi seluruh Negara . Produk hebat ini dijual pada harga RM30.50 untuk pek 42ml x 6 botol dan RM57.90 untuk pek 42ml x 12 botol . Korang patut beli dan rasa sendiri keterujaannya dan mana tahu lepas minum nanti kulit boleh berseri seperti Izara Aishah : ) Untuk maklumat lanjut korang boleh layari links dibawah :

Website:

FB Page:

 Sponsored Post 1 comment:

nadia farahida said...

hanisss, kita semejaaaaa :p
selamat berkenalan hanissss :)
http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥