Sunday, June 2

June !

Assalamualaikum .

Aku dah golek golek atas katil beribu kali but still tak boleh tidur , mungkin sebab aku tengah tunggu Wadik balik dari gym act hehe . So aku capai iPad dekat meja sebelah katil then tetiba terus terasa nak update entry lol .

This - is - so - random punya entry okay ? Before update scroll dulu dekat dashboard nak blogwalking mana yang patut . Cehh padahal kau nak stalk kan Hanis ! Hello brahh , gue tak main la stalk stalk ni , gue INVESTIGATE okay :D

Hello June . The month of fear and excitement for meee ! I'm just a normal girl who is still searching for the 'light' . A girl who sometimes speak differently than what her heart desires . YOU may judge me , because you will never fit my shoe and will never be me .

Because I can't shout you either . When there's happy there's pain kan ? Bunga pun layu , manusia pun mati , makanan pun habis , semua tak selamanya kerana dunia itu sementara . Akhirat itu kekal abadi .

" Dunia hanya tempat bermain ,
Hanyalah sementara , 
Akhirat itu kehidupan selamanya . . . " - 29:64




2 comments:

Mira Cikcit said...

Baru nampak hidup sikit blog kau

Hanis Nasuha said...

Yela neneksss. Iols busy la :)

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥