Tuesday, October 11

TGV Birthday Surprise for Nuffnangers !


Assalamualaikum .

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers , I've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie at TGV Cinema outlets nationwide . Bagai bulan jatuh ke riba lah kan sebab next week final exam then sem break selama tiga minggu . Bagus betul TGV and Nuffnang ni .

Ada empat tiket tapi tak tahu pun nak pergi dengan siapa . It's okay . Agak - agak siapa yang buat baik dengan aku untuk beberapa hari ni boleh lah dapat tiket free ni : D Thanks a lot TGV and Nuffnang . Tahun depan bagi lah lagi ya . Really appreciate it .

* P / S : Yeah I know , my birthday is on the Halloween Day =,=  



4 comments:

muCux said...

i pun dpt jugak tp mls nk p ambik tiket kat nuffnang :)
selamat menonton ya :)

budak comel :D said...

dgn aku laaaaaa wahai hanis oiii.makcik kesayangan kau nihhh hehehe :D

HNMZ said...

You too Mucux. Selamat menonton.
But I pun act tak ambil lagi :)

HNMZ said...

Eleyh makcik sorang ni, tak payah nak budak comel sangat lah. Orang ajak lunch pun tak nak. Hahaha

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥