Wednesday, March 2

Tomorrow Will Be . .


Assalamualaikum semua .

Wohoaaa , esok JPJ test so please pray for me . Tolong la dapat kereta yang tak ada kerosakkan teknikal mahupun pada luaran atau dalamannya . Oh please . Plus , tolong juga jangan dapat JPJ perempuan . Sudah la dapat sesi 3 then turn pula yang ke - 80 daripada 110 orang . 

Oh man , setiap sesi dah beratus - ratus . Confirm muka JPJ semua stok yang macam ni =,= bila dah sampai turn aku . Plus lagi , kalau dekat litar tolong la jangan dapat kereta yang hand break dia bagai minta penampar sampai kena guna both tangan untuk turunkan hand break tu balik. 

Kalau dekat road pula tolang la jangan dapat kereta clutch dia yang trouble bagai minta tendangan penalti . Permintaan terakhir , tolong la jangan dapat jalan 2 . Aku rela jalan 1 atau 3 je . 

Ya aku tahu , berapa banyak kali la mahu minta tolong dalam post ni . Konklusinya , tolong doakan aku cool , jangan nervous , jangan nyanyuk dengan tips - tips serta panduannya plus JANGAN gelabah ayam bila JPJ duduk sebelah * again tolong . Please pray for my best okay : )

* P / S : Wadikkkkk pindah rumah lagi : O



2 comments:

masdani said...

Assalamualaikum wr wb, wah cerita yang bagus sekali ini, bisa bikin tambah morivasi hehe, teruskan teman :)

HNMZ said...

Masdani, Wa'laikumussalam.. Hehe. Terima kasih atas pandangan :)

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥